Infoteam inviterer til webinar: Tips & Triks - Nyheter fra Infor M3 Development og Cloud Delivery, 4/7

Fra juni 16, 2021 10:00 til juni 16, 2021 11:00
Pga tekniske problemer er dessverre ikke hele webinaret spilt inn.
Tips & Triks - nyheter fra Infor M3 development og Cloud delivery - presentasjon
Tiden flyr og vi tilbyr nå et av de siste Tips & Triks webinarene før vi tar ferie.  Våren har vært fylt med Cloud-prosjekter, så vi fortsetter å rapportere om ulike erfaringer og tips rundt dette temaet. Denne gangen tar vi pulsen på både Infor Development og Cloud Delivery Team.
Nyheter fra Infor M3 Development
Vi benytter denne anledningen til å få en direkte rapport fra utviklingsteamet rundt M3 ved å introdusere Gunilla Andersson, som mange sikkert kjenner fra før. Gunilla har nå tatt ansvar for utviklingen av M3-brukergrensesnittet i IPD, og vi er veldig spent på hvilke planer hun har i sin nye rolle.

Cloud Delivery
Det er mye som er nytt i et Cloud Project. Infors Team i Manilla har utviklet en ny modell for å levere Cloud-prosjekter så enkelt og risikofritt som mulig. Hva er utfordringene og hvordan unngår man fallgruvene? 
Vi hører Björn Torolds tips og erfaringer så langt.

Dato: 16. juni
Tid: 10:00 - 11:00

Forbered dine spørsmål og meld deg på webinaret. Og send gjerne dette mailet videre til andre i din organisasjon som kan være interessert.

Pris:
Webinaret er gratis for Infoteams medlemsbedrifter.
For deltagere fra bedrifter som ikke er medlem i foreningen er prisen: kr. 500,- pr.- person.
Men, det er enkelt å melde seg inn og bli medlem umiddelbart. Klikk herMedlemskap - Infor brukere


Hvis du har problemer med registreringen - Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Siste Nyheter

Linker

MAF

M3 användarförening i Sverige

M3UG Denmark

M3 Brugerforening i Danmark

GAM3

Global Association of M3 User Groups

Copyright © 2015-2020 Infoteam, M3 brukerforening i Norge - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - Telefon: +4795991002 - Besøksadresse: c/o Infor Norway AS, Lysaker Torg 35, 1325 Lysaker