Webinar Inspillinger

Infoteam inviterer til webinar: Click & Collect hos Plantasjen

Fra april 28, 2021 12:30 til april 28, 2021 13:30

 

Denne gangen inviterer Infoteam til webinar i samarbeid med Plantasjen og Vince.

Spørsmålet er - hva gjør du for å unngå permitteringer og opprettholde salg når 50% av dine butikker må stenge pga coronapandemien?

Click & Collect er blitt løsningen hos mange og vi gleder oss til å høre om hvordan Plantasjen, på svært kort tid, har lagt om sin logistikk og dermed klart å opprettholde resultatene.
Raske, enkle, brukervennlige og driftssikre løsninger i integrasjon med Infor M3 har løst utfordringene hos Plantasjen. En ny logistikkprosess ble etablert i samarbeid med Vince - nesten over natten.

Mot bakgrunn av erfaringene hos Plantasjen vil vi også se litt inn i glasskulen for hva som skjer i det digitale bildet i nærmeste fremtid.

En spennende historie som vi håper du vil høre mer om. Delta på webinaret og hør om Plantasjens tanker, ideer, erfaringer og utfordringer det seneste året.

Olav Fyldeng, IT-dir, Plantasjen og Thormod Berger, Business Consultant, Vince.

Dato: 28. april
Tid: 12:30 - 13:30

Pris:
Webinaret er gratis for Infoteams medlemsbedrifter.
For deltagere fra bedrifter som ikke er medlem i foreningen er prisen: kr. 500,- pr.- person.
Men, det er enkelt å melde seg inn og bli medlem umiddelbart. Klikk her - Innmelding.

Hvis du har problemer med registreringen - Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Siste Nyheter

Linker

MAF

M3 användarförening i Sverige

M3UG Denmark

M3 Brugerforening i Danmark

GAM3

Global Association of M3 User Groups

Copyright © 2015-2020 Infoteam, M3 brukerforening i Norge - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - Telefon: +4795991002 - Besøksadresse: c/o Infor Norway AS, Lysaker Torg 35, 1325 Lysaker