Webinar Inspillinger

Infoteam inviterer til webinar: Hva kan vi bruke Infor OS til? Noen eksempler.

Fra juni 09, 2021 13:00 til juni 09, 2021 14:00

 
I samarbeid med Columbus inviterer vi til webinar med fokus på Infor OS og 3 konkrete praktiske tips til bruk av verktøyet. 

1. I forbindelse med leveranse; hvordan få en veibeskrivelse i Google maps basert på koordinater koblet til leveranse.

2. En forenkling når vi oppretter en produksjonsordre. Ved hjelp av H5 script som skaper et egendefinert vindu hvor du kan fylle inn de relevante verdiene og trykke «Create» oppnår du en enklere og raskere løsning.
 
3. Custom search prompt. Gir en mulighet for å søke direkte i et pop-up vindue du får når du trykker F4 i et browse-felt.

Hør Christian Heggen, Columbus, fortelle om hvordan desse løsningene etableres i praksis. Webinaret er ment som inspirasjon og vil ikke gå i dybden på de tekniske løsningene. Det kan vi evt. tilby en annen gang hvis det er av interesse.

Dato:9. juni
Tid: 13:00 - 14:00

Forbered dine spørsmål og meld deg på webinaret. Og send gjerne dette mailet videre til andre i din organisasjon som kan være interessert.

Pris:
Webinaret er gratis for Infoteams medlemsbedrifter.
For deltagere fra bedrifter som ikke er medlem i foreningen er prisen: kr. 500,- pr.- person.
Men, det er enkelt å melde seg inn og bli medlem umiddelbart. Klikk her: Medlemskap - Infor brukere


Hvis du har problemer med registreringen - Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Siste Nyheter

Linker

MAF

M3 användarförening i Sverige

M3UG Denmark

M3 Brugerforening i Danmark

GAM3

Global Association of M3 User Groups

Copyright © 2015-2020 Infoteam, M3 brukerforening i Norge - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - Telefon: +4795991002 - Besøksadresse: c/o Infor Norway AS, Lysaker Torg 35, 1325 Lysaker