Webinar Inspillinger

Infoteam inviterer til webinar: Infor M3 & PIM hos Wonderland

Fra november 10, 2021 09:00 til november 10, 2021 09:50
 
 
 
Som en del av årets Infoteamdager tilbyr vi, i løpet av november, en serie webinarer. Denne gangen fokuserer vi på PIM - Production Information Management og får første hånds erfaring fra Ivar Oldervik i Wonderland.

Et Production Information Management (PIM) system er ofte nødvendig for håndtering av markeds- og salgsinformasjon i ulike kanaler. Ivar Oldervik forteller om bakgrunn for valg av PIM system i Wonderland samt overordnet om integrasjon mellom PIM og InforOS/M3. Frode Sollie, Infor, bidrar også ved å beskrive hvordan integrasjonen er håndtert i InforOS/M3 med event triggers og ION API.

Dato: 10. november 2021 Tid: 09:00 - 09:50

Bli inspirert: Forbered dine spørsmål og meld deg på webinaret. Og send gjerne informasjon om webinaret videre til andre i din organisasjon som kan være interessert.

Pris: Webinaret er gratis for Infoteams medlemsbedrifter. For deltagere fra bedrifter som ikke er medlem i foreningen er prisen: kr. 500, - pr.- person. Men, det er enkelt å melde seg inn og bli medlem umiddelbart. Klikk her: Medlemskap - Infor brukere

Hvis du har problemer med registreringen - Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Siste Nyheter

Linker

MAF

M3 användarförening i Sverige

M3UG Denmark

M3 Brugerforening i Danmark

GAM3

Global Association of M3 User Groups

Copyright © 2015-2020 Infoteam, M3 brukerforening i Norge - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - Telefon: +4795991002 - Besøksadresse: c/o Infor Norway AS, Lysaker Torg 35, 1325 Lysaker