Webinar Inspillinger

Infoteam inviterer til webinar: Med fokus på dokumentasjon

Fra november 22, 2021 09:00 til november 22, 2021 10:00
 
 
Som en del av årets Infoteamdager tilbyr vi, i løpet av november, en serie webinarer. Denne gangen fokuserer vi på dokumentasjon. I forbindelse med oppgraderinger eller implementering av ny programvare er det ofte en utfordring med å dokumentere hva som skjer, hva som blir gjort og ikke minst hvordan løsningen skal brukes. 

Denne gangen får vi hjelp av Christine Fossaa Utne, Infor, til å se nærmere på Infor User Adoption Platform (UAP). Christine har jobbet mye med denne løsningen i ulike prosjekter og gleder seg til å dele sine erfaringer. Bli med på webinaret og få tips og inspirasjon til hvordan du og din bedrift enkelt kan lage pedagogiske brukerdokumentasjoner og helpfunksjoner.

Infor User Adoption Platform (UAP) er et dokumentasjonsprogram, og kan benyttes til alle typer programvare. 

I Infor benyttes det ved oppgraderinger eller implementering av ny programvare. Programmet fanger opp Infor M3s programnummer tilhørende hvert bilde. Inne i M3 legges det opp snarvei til dokumentasjonen som da kan benyttes av brukeren ved behov. 
Dokumentasjonene lagres i både Pdf-format og simuleringer. 
Simuleringene viser trinnvis gjennomføring av prosess og transaksjon, og er tilgjengelig i ulike moduser:

• «Se det»
• «Prøv det»
• «Gjør det»
• «Test meg»

Dato: 22. november
Tid: 09:00 - 10:00

Forbered dine spørsmål og meld deg på webinaret. Og send gjerne dette mailet videre til andre i din organisasjon som kan være interessert.

Pris:
Webinaret er gratis for Infoteams medlemsbedrifter.
For deltagere fra bedrifter som ikke er medlem i foreningen er prisen: kr. 500,- pr.- person.
Men, det er enkelt å melde seg inn og bli medlem umiddelbart. Klikk herMedlemskap - Infor brukere


Hvis du har problemer med registreringen - Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Siste Nyheter

Linker

MAF

M3 användarförening i Sverige

M3UG Denmark

M3 Brugerforening i Danmark

GAM3

Global Association of M3 User Groups

Copyright © 2015-2020 Infoteam, M3 brukerforening i Norge - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - Telefon: +4795991002 - Besøksadresse: c/o Infor Norway AS, Lysaker Torg 35, 1325 Lysaker