Infoteam inviterer til webinar: Lær deg mer om scripting.

Fra september 03, 2021 10:00 til september 03, 2021 11:00


 

 

I samarbeid med Columbus inviterer vi denne gang til webinar med fokus på scripting. Webinaret er for deg som har noe grunnleggende kunnskaper slik at du kan få et script til å kjøre i eget miljø.

Nå vil vi se på hvordan man kan benytte et script til å validere et felt i M3. Scriptet vil kontrollere at et gitt felt oppfyller de krav vi bestemmer, basert på en database-verdi som hentes med API. Hvis feltet ikke oppfyller kravene får man en melding om dette på skjermen, men beskjed om at dette må rettes før man kan gå videre til neste skjerm.

Gjennomgangen vil bli gjort i Typescript, og koden vil bli sendt ut ved starten av webinaret slik at man kan teste det i eget miljø.

Bli med Christian Heggen fra Columbus, og lær mer om hvordan du kan lage egne scripts. Bruk muligheten til å stille spørsmål og diskutere med andre.

Dato: 3. september
Tid: 10:00 - 11:00

Forbered dine spørsmål og meld deg på webinaret. Og send gjerne dette mailet videre til andre i din organisasjon som kan være interessert.

Pris:
Webinaret er gratis for Infoteams medlemsbedrifter.
For deltagere fra bedrifter som ikke er medlem i foreningen er prisen: kr. 500,- pr.- person.
Men, det er enkelt å melde seg inn og bli medlem umiddelbart. Klikk herMedlemskap - Infor brukere


Hvis du har problemer med registreringen - Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.