Påvirke tilbudet - utvikle Infors produkter

Det finnes sikkert funksjoner du savner i Infor produkter eller som ikke fungerer helt optimalt. Som f.eks. i Infor M3. Du har sikkert også ideer til nye funksjoner eller en modifikasjon som du mener burde inn i standardløsningen.

En av Info-teams hovedoppgaver er, å på ulike måter, påvirke tilbudet av produkter og tjenester i markedet. Derfor vil foreningen hjelpe til med å kanalisere de norske brukernes ønsker og synspunkter for videreutvikling av løsningene.

Infor tilbyr alle sine kunder å bidra med ideer og endringsforslag til løsningene, særlig M3. I samarbeid med GAM3, er det utviklet en prosess, PEP – Product Enhancement Process for dette. Alle Infors kunder har adgang til Infor Enhancement Request System via Infor Xtreme Portalen. Hvis du ikke har tilgang så kan du følge linken til Infor Xtreme.

Infoteam forsøker å bidrar i prosessen med å samle sammen forslag og organisere avstemning på de ulike forslag som ligger i løsningen. Hvert år, på Infoteamdagene, setter vi av tid for å presentere, ta status og diskutere forslag og tiltak. På denne måten kan vi fokusere på forslag som er spesielt aktuelle i Norge og oppnå bedre gjennomslagskraft enn hvis hver enkelt medlem skal gjøre tilsvarende jobb, alene.

Se beskrivelse av hele prosessen:  PEP NO 2016v3
Se beskrivelse:  Innlegging av forslag i Infor Xtreme

Arbeid gjennomføres i samarbeid med Infors produktansvarlige og GAM3

Siste Nyheter

Linker

MAF

M3 användarförening i Sverige

M3UG Denmark

M3 Brugerforening i Danmark

GAM3

Global Association of M3 User Groups

Copyright © 2015-2020 Infoteam, M3 brukerforening i Norge - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - Telefon: +4795991002 - Besøksadresse: c/o Infor Norway AS, Lysaker Torg 35, 1325 Lysaker