Påvirke tilbudet - utvikle Infors produkter

Det finnes sikkert funksjoner du savner i Infor produkter eller som ikke fungerer helt optimalt. Som f.eks. i Infor M3. Du har sikkert også ideer til nye funksjoner eller en modifikasjon som du mener burde inn i standardløsningen.

En av Info-teams hovedoppgaver er, å på ulike måter, påvirke tilbudet av produkter og tjenester i markedet. Derfor vil foreningen hjelpe til med å kanalisere de norske brukernes ønsker og synspunkter for videreutvikling av løsningene.

Infor tilbyr alle sine kunder å bidra med ideer og endringsforslag til løsningene, særlig M3. I samarbeid med GAM3, er det utviklet en prosess, PEP – Product Enhancement Process for dette. Alle Infors kunder har adgang til Infor Enhancement Request System via Infor Concierge. 

Infoteam forsøker å bidrar i prosessen med å presentere, ta status og diskutere forslag og tiltak. På denne måten kan vi fokusere på forslag som er spesielt aktuelle i Norge og oppnå bedre gjennomslagskraft enn hvis hver enkelt medlem skal gjøre tilsvarende jobb, alene. Vi oppfordrer alle til å bruke vårt digitale diskusjonsforum, forum.infoteam.no, for å pushe og "reklamere" for egne forslag. Les mer om forum.infoteam.no her.

Siste Nyheter

Linker

MAF

M3 användarförening i Sverige

M3UG Denmark

M3 Brugerforening i Danmark

GAM3

Global Association of M3 User Groups

Copyright © 2015-2020 Infoteam, M3 brukerforening i Norge - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - Telefon: +4795991002 - Besøksadresse: c/o Infor Norway AS, Lysaker Torg 35, 1325 Lysaker