Om oss banner

Om Infoteam

Info-team er den norske brukerforeningen for brukere av Infors produkter med fokus på M3. Foreningen har eksistert i Norge siden 1986, og har som mål å være bindeledd mellom brukerne og Infor og Infors partnere. Målet er å følge opp medlemmenes interesser, samt å spre kompetansen om Infors produkter og tjenester i den daglige virksomheten. Infoteam representerer et nettverk som medlemsbedriftene ikke kan unnvære. Dette er stedet for å møte andre brukere, påvirke utviklingen av systemer, møte aktuelle leverandører, øke egen kompetanse og delta i faglige og sosiale sammenhenger sammen med andre medlemmer.

Foreningen ledes og styres av medlemmene. Vi har i dag rundt 70 medlemsbedrfiter. Cirka 10% av disse er leverandørmedlemmer. Organisasjonen er frittstående og ideel, og eies av medlemmene. 

"Ved å engasjere seg i Info-team og delta i foreningens aktiviteter, plukker vi opp mye relevant informasjon. Ikke minst i forbindelse med oppgraderinger eller ved vurdering av nye tilleggsprodukter. Erfaringsutveksling og kontakt med andre brukere er også svært nyttig for oss. Gjennom Info-team får vi et kontaktnett vi drar nytte av også utenom de organiserte aktivitetene."

Anne Berit R. Sandvik, System manager, Stokke AS

Siste Nyheter

Linker

MAF

M3 användarförening i Sverige

M3UG Denmark

M3 Brugerforening i Danmark

GAM3

Global Association of M3 User Groups

Copyright © 2015-2020 Infoteam, M3 brukerforening i Norge - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - Telefon: +4795991002 - Besøksadresse: c/o Infor Norway AS, Lysaker Torg 35, 1325 Lysaker