Forum

Med forum.infoteam.no vil vi gjøre det enklere å få til utveksling av erfaringer og kompetanse mellom Infoteam sine medlemmer. Dvs. et  digitalt diskusjonsforum. En lukket gruppe, kun for Infoteams medlemmer.

I tillegg til diskusjoner kan vi også bruke gruppen for å "reklamere" for våre Enhancement Requests (ER) slik at andre blir oppmerksomme på ditt forslag og kan gå inn i Infors system og gi sin stemme på forslaget.

Gruppen er delt inn i ulike fagområder. Mangler du noen så si fra. Det er enkelt å etablere nye grupper.

I tillegg har leverandørmedlemmene (guld) sine egne områder som kan brukes etter behov.

Gjør din registrering i dag!


På din bruker kan du velge "Rediger profil" etterfulgt av "Velg innstillinger" for å stille inn hvordan du skal varsles om nye innlegg. 

Når du oppretter bruker i Forum Infoteam, får du en epost der du må bekrefte mailadressa. Vi ser at denne lett havner i søppelboksen i Outlook. Om du ikke får epost etter registrering så er det fint om du ser etter i søppelmailen om den har havnet der.

Siste Nyheter

Linker

MAF

M3 användarförening i Sverige

M3UG Denmark

M3 Brugerforening i Danmark

GAM3

Global Association of M3 User Groups

Copyright © 2015-2020 Infoteam, M3 brukerforening i Norge - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - Telefon: +4795991002 - Besøksadresse: c/o Infor Norway AS, Lysaker Torg 35, 1325 Lysaker