Webinar

Den store teknikkdagen, digitalt

For alle med interesse for Infor M3 og teknologien i skyen tilbyr vi en digital temadag med hele 5 økter, 2 før lunsj og 3 etter. Du kan velge om du vil delta på alle, eller bare noen av dem. Uansett, kan vi love virkelig spennende innhold fylt med live-demoer og muligheter til å stille spørsmål direkte til eksperter fra Infor Development.

Dato: 12. april 2023

Tid: 10:00 – 16:00

Agenda for dagen:

 

10:00 – 10:45: Tekniske M3-nyheter
Vi starter dagen med en kort oppsummering av det viktigste som skjedde rundt M3 CloudEdition i 2022 samt en generell visjon for fremtiden. Noen erfaringer fra årets Cloud-prosjekter som gjort M3CE enda bedre, samt overordnet om produkter og hva vi kommer å fokusere på i fremtiden. Her får du det store bildet. Resten av dagen skal vi dykke ned i detaljene.

 

Torbjörn Karlsson, Vice President og Magnus Tallqvist, Industry & Solution Strategy Director, Infor Development

11:00 – 11:45: M3 Foundation og M3CE Administration
Det har skjedd mye under panseret på M3. Det vi kaller M3 Foundation. Håkan tar opp saker som kan være interessant å vite. Som f.eks. å kopiere data mellom miljøer, dele opp zip-filer, bedre administrasjon for Enterprise Search. Vi avslutter med å se fremover i 2023 med fokus på hva som vil gjøre livet enklere og kostnadene lavere.

 

Håkan Lundh, Senior Principal Business Analyst – Infor Development

13:00 – 13:45: Muligheter med Streaming og M3CE
Det har vært mye snakk om muligheter med Streaming og hvordan man flytter data fra M3CE i sanntid. For første gang skal vi nå se hvordan dette fungerer live. Samtidig skal vi se hva annet som skjuler seg bak denne nye muligheten, nå og i fremtiden. Et godt eksempel der man kombinerer tjenester fra M3CE og Infor OS for en bedre helhetsløsning.

 

Per Melander, Principal Architect, Infor Development

14:00 – 14:45: Integrasjoner
Her får du tips om hvordan du på best mulig måte, løfter integrasjonene dine til skyen og hvordan du kan dra nytte av Cloud-arkitekturen. Å løfte 1:1 er bra som første skritt, men det er mye annet «kult» å ta i bruk. Joakim lover å vise ting live i Cloud-miljøet.

 

Joakim Mattsson, Infor

15:00 – 15:45: Erfaringer fra cloudprosjekter i 2022
Vi avslutter dagen med å presentere erfaringer fra et par kundeprosjekter. Vi gir dere også noen Tips & Triks. Nyttige hvis du vurderer å kjøre et cloudprosjekt i 2023. Vi kommer inn på temaer som prosjektverktøy, testing, ytelse, extensibility etc.

 

Björn Torold, Infor sammen med sine gjester, Ketil Solberg fra E. A. Smith og Kristoffer Rosset Nebb, Jøtul.

Alle foredrag avsluttes med ca. 15 minutter Q&A.
Moderator for foredragene er Björn Torold, Infor.

 

Forebered dine spørsmål og meld deg på idag. Vi sender en Teams-invitasjon når du er påmeldt. Du får EN invitasjon og så må du selv passe tiden og logge deg på når du vil/har tid.

 

Videresend gjerne informasjon om webinaret til andre i din organisasjon som kan være interessert.

 

Pris: Webinaret er gratis for Infoteams medlemsbedrifter.
For deltagere fra bedrifter som ikke er medlem i foreningen er prisen: kr. 500,- pr.- person.