Webinar

Kundeetablering i M3 ved hjelp av IDM, ION og Mingle

Etablering og vedlikehold av grunndata kan til tider være en utfordring. I mindre organisasjoner er det som regel få personer som er involvert og dermed er det kanskje enklere å ha kontroll. Men i større selskaper er det svært viktig å ha effektive og enkle prosesser for etablering av grunndata slik at alle som er innvolvert vet hva som skal gjøres og når. Ikke minst er dette viktig hvis bedriften vurderer, eller allerede har flyttet sin løsning til skyen. En standard løsning krever kontroll på grunndata.

Dato: 02. desember 2020

Tid: 13:00 – 14:00

Mowi har tatt konsekvensene av dette og har utviklet en løsning på workflow for kundeetablering i sin M3-løsning ved hjelp av IDM (Infor Document manager), ION og Ming.le. Vi gleder oss til å høre om hvordan man har løst utfordringer med å ha kontroll på etablering av nye kunder i sin løsningen. For tiden kjører man på en Infor M3 Cloud Suite Singel Tenant løsning men er igang med et prosjekt for å flytte til Multi Tennant. Med samme løsning i mange forskjellige land over hele kloden og med mange tidssoner, kreves kontroll på denne typen oppgaver.

 

Vi hører Ole Petter Hammersland, fra Mowi, fortelle om løsningen. Utfordringer, beskrivelse av løsningen oglitt om resultatet er en del av presentasjonen.

 

Forbered dine spørsmål og bli med i dette webinaret.

 

Faglig ansvarlig: Ole Petter Hammersland, Systems Advisor, Mowi