Webinar

Tips & triks - Tekniske utfordringer i 2021, 1/7

Sjelden har vi sett frem til et nytt år med større trygghet og lengsel enn 2021. Selv om teknologien rundt Infors løsninger ikke er den viktigste akkurat nå, er 2021 fortsatt et spennende år. Cloud-konseptet utvides til å omfatte både public og privat (Self Hosted) Cloud. Vi starter derfor året med å se på noen av de tekniske utfordringene som alle må forholde seg til, uavhengig av om du kjører i egen regi eller i Infors Cloud.

Dato: 8. mars 2021

Tid: 10:00 – 11:00

I 2021 endres forholdene, spesielt når det gjelder integrasjoner, utskrifter og brukergrensesnitt. Vi foretar en screening av disse områdene og presenterer noe veiledende dokumentasjon og «white papers» som vil gjøre det lettere å forstå disse delene av løsningen. Hva betyr det at Infor tilbyr CloudSuite og ikke individuelle applikasjoner?

 

Noen punkter fra agendaen:

  • Nyheter innen teknikk for Infor M3 og Infor CloudSuite
  • Infor M3 og integrasjoner
  • Infor M3 og utskrifter
  • Infor M3 og brukergrensesnitt
  • Andre fokusområder

 

Denne gangen får vi hjelp av Björn Torold og Torbjörn Karlsson fra Infor som vil informere og reflektere om temaet. Forbered dine spørsmål og meld deg på webinaret. Og send gjerne dette mailet videre til andre i din organisasjon som kan være interessert.

 

Pris: Webinaret er gratis for Infoteams medlemsbedrifter.
For deltagere fra dere som ikke er medlem i foreningen er prisen: kr. 500,- pr.- person.