Brunvoll mot Cloud Ready

Propeller og båtmotorer fra Brunvoll brukes av profesjonell skipsfart over hele verden, og når du lurer på hvordan et offshore forsyningsskip kan ligge på eksakt samme plass i meterhøye bølger, kan det gjerne skyldes en 4000 hestekrefters Brunvoll-propell som arbeider for fullt i 360 grader under skipet. I motsetning til mange andre produsenter, har Brunvoll hatt en klar filosofi om å opprettholde produksjonen sin i Norge. På ITD2022 fortalte Ragnar Olsvik Hovind om hvordan Brunvoll nå forbereder seg på det store løftet, uten propellbistand, opp i skyen.

– Vi vurderte det samme i 2016, men landet dengang på at det var for tidlig. Nå er det en annen modenhet både i teknologien og i vårt eget systemlandskap og organisasjon, i tillegg har Infor langt mer erfaring. Derfor arbeider vi nå med å bli Cloud Ready, sa Ragnar, som ikke la skjul på at prosjektet er omfattende. – Mye av arbeidet befinner seg utenfor M3 og Infor, ikke minst med mange integrasjoner som må skrives om. Det mangler en del funksjonalitet i M3 Cloud, så vi lurer jo litt på om Infor vil rette tilpasningene via Enhancement Requests eller om vi må dekke det selv. Uansett er prosjektet en god anledning til å reforhandle lisensavtalene, la han til.

Om Info-team

Info-team er den norske brukerforeningen for brukere av Infors produkter med fokus på M3. Foreningen har eksistert i Norge siden 1986, og har som mål å være bindeledd mellom brukerne og Infor og Infors partnere.

Siste Nyheter M3

INFOTEAM tilbyr – Grunnleggende M3 opplæring
29/02/2024By
Webinar: Skreddersydde applikasjoner for Infor M3
04/01/2024By
Same same but different
24/05/2023By

Siste Nyheter LN

Mustad snuser på skyen
24/11/2023By
Infoteam familien blir større
19/12/2019By