I fremste rekke med mobilbruk i Tyssedal

Titanslagg er hovedproduktet hos metallurgibedriften Tizir Titanium & Iron (TTI) i Tyssedal, og det brukes til langt mer enn å lage lettvekts metallprodukter.

Margunn Lindstrøm er systemansvarlig for M3 i bedriften, og forteller at bruken av ProApps mobilapplikasjoner har ført til enklere registrering av feilmeldinger og utføring av vedlikehold. – Det var et klart ønske fra de yngre medarbeiderne å kunne bruke mobilen for å melde inn vedlikeholdsoppdrag, hente ut reservedeler, føre timelister og mye annet. Samarbeidet med Navcite har så langt gitt oss en rekke fordeler, blant annet sikret bedre vedlikehold og lagerhold. Akkurat nå er vi i gang med å ta i bruk ProApp Logistikk for mer effektive lagertellinger, fortalte Margunn i sin breakout-session på ITD2022, sammen med TTI-kollega Linn-Christin Jondahl og Jon-Martin Mikalsen fra Navcite.

 

De hadde forberedt seg godt med en praktisk visning av ProApp på mobiltelefon for et tenkt vedlikeholdsoppdrag. – Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra brukerne på dette, og det er ingen tvil om at kvaliteten blir høyere og utførelsen av mange oppgaver blir enklere, fortalte Margunn og Linn-Christin.

Om Info-team

Info-team er den norske brukerforeningen for brukere av Infors produkter med fokus på M3. Foreningen har eksistert i Norge siden 1986, og har som mål å være bindeledd mellom brukerne og Infor og Infors partnere.

Siste Nyheter M3

Tett på ekspertisen på årets Infoteamdager
13/05/2024By
Inspirerende påfyl
13/05/2024By
INFOTEAM tilbyr – Grunnleggende M3 opplæring
29/02/2024By

Siste Nyheter LN

Tett på ekspertisen på årets Infoteamdager
13/05/2024By
Inspirerende påfyl
13/05/2024By
Mustad snuser på skyen
24/11/2023By