Infoteams første M3 Grunnkurs gjennomført

3. – 7. juni ble Infoteams første M3 kurs gjennomført i samarbeid med Columbus.

Den 3. – 7. juni ble Infoteams første M3 Grunnkurs gjennomført i samarbeid med Columbus. 14 deltagere fra 10 bedrifter bidro til at dette ble en positiv og vellykket aktivitet.

Kurset ble gjennomført i Columbus lokaler sentralt i Oslo og ved hjelp av en faglig sterk og rutinert lærer fra Columbus i Danmark. 

Evalueringene fra deltagerne tilsier at dette var en nyttig og lærerik uke. Målgruppen for kurset er nye M3 brukere og/eller de som har behov for en oversikt og for å forstå hvordan systemet henger sammen og det ser ut som om de fleste var svært fornøyd med innhold i forhold til forventninger og behov. Mye jobbing med oppgaver og praktisk øvelse i samarbeid med andre, var nyttig for de fleste.

Evalueringene gir oss også noen hint om hva vi kan forbedre. Siden det er første gang som Infoteam noensinne tilbyr kurs av denne omfattningen så er vi svært takknemlige for de tilbakemeldinger vi har fått.  Vi tar dem med oss til neste kurstilfelle.

En viktig del av å være på kurs i 5 dager er selvfølgelig den sosiale delen. Muligheten for å diskutere, utbytte erfaringer og etablere nettverk løftes frem av deltagerne.

 

Les mer om neste kurs og meld deg på og/eller distribuert til internt i din bedrift.