Tett på ekspertisen på årets Infoteamdager

Spesialisthjørnet ble videreført fra tidligere år på årets Infoteamdager. Følgende temaer var tilgjengelige: 

 – AI og maskinlæring ved Hallgeir Øvrebust og Joakim Mattson (IPD)

 – Integrations & extensions ved Björn Torold og Mathias Andersson (IPD)

 – Workflow og Homepages ved Joakim Forstrønen (Infor) og Christian Heggen (Vince)

 – Core M3 ved Arild Aasgaard (Infor)

 – LN ved Leif Slaaen (Mazeppa)

Stine Ottesen, Rolv-Kristian Listad og Martin Aleksander Holm fra Unil hadde booket tid mellom foredragene på Workflow & Homepages-standen, og også sendt inn spørsmål på forhånd. Ottesen er leder for controllerteamet, Listad er controller, mens Holm er fagsjef for grunndata i Unil, som er NorgesGruppens merkevarehus.

– Vi er interessert i å jobbe videre med Homepages i M3 – foreløpig har vi bare så vidt begynt på leke med det selv på kontoret. Vi håper at Infoteamdagene og praten i spesialisthjørnet kan dra oss videre på den reisen. Her får vi gode tips om muligheter og begrensninger fremover i tid, sa Ottesen.

Praten med Head of costumer success Christian Heggen fra Vince var både givende og inspirerende.

– Vi har fått veldig gode innspill, og er glad for at vi sendte inn spørsmål i forkant, slik at både vi og Christian stilte forberedt, sa Listad.

– Det er veldig motiverende å snakke med spesialister som gir oss konkrete tips til hvordan vi kan gjøre ting selv. Det gir et eierskap til prosessen å kjenne til hvordan produktet er bygd opp. Vi tar med oss mye kunnskap tilbake til kontoret – det har åpnet seg en ny verden som kan gi verdi videre, fastslår Ottesen.

Om Info-team

Info-team er den norske brukerforeningen for brukere av Infors produkter med fokus på M3. Foreningen har eksistert i Norge siden 1986, og har som mål å være bindeledd mellom brukerne og Infor og Infors partnere.

Siste Nyheter M3

Inspirerende påfyl
13/05/2024By
INFOTEAM tilbyr – Grunnleggende M3 opplæring
29/02/2024By
Grunnleggende M3 opplæring 2024
29/02/2024By

Siste Nyheter LN

Inspirerende påfyl
13/05/2024By
Mustad snuser på skyen
24/11/2023By
Brunvoll mot Cloud Ready
14/04/2023By