Webinar

Med fokus på dokumentasjon

Som en del av årets Infoteamdager tilbyr vi, i løpet av november, en serie webinarer. Denne gangen fokuserer vi på dokumentasjon. I forbindelse med oppgraderinger eller implementering av ny programvare er det ofte en utfordring med å dokumentere hva som skjer, hva som blir gjort og ikke minst hvordan løsningen skal brukes.

Dato: 22. november 2021

Tid: 09:00 – 10:00

Denne gangen får vi hjelp av Christine Fossaa Utne, Infor, til å se nærmere på Infor User Adoption Platform (UAP). Christine har jobbet mye med denne løsningen i ulike prosjekter og gleder seg til å dele sine erfaringer. Bli med på webinaret og få tips og inspirasjon til hvordan du og din bedrift enkelt kan lage pedagogiske brukerdokumentasjoner og helpfunksjoner.

 

Infor User Adoption Platform (UAP) er et dokumentasjonsprogram, og kan benyttes til alle typer programvare.

 

I Infor benyttes det ved oppgraderinger eller implementering av ny programvare. Programmet fanger opp Infor M3s programnummer tilhørende hvert bilde. Inne i M3 legges det opp snarvei til dokumentasjonen som da kan benyttes av brukeren ved behov.
Dokumentasjonene lagres i både Pdf-format og simuleringer.
Simuleringene viser trinnvis gjennomføring av prosess og transaksjon, og er tilgjengelig i ulike moduser:

 

  • «Se det»
  • «Prøv det»
  • «Gjør det»
  • «Test meg»

 

Forbered dine spørsmål og meld deg på webinaret. Og send gjerne dette mailet videre til andre i din organisasjon som kan være interessert.

 

Pris: Webinaret er gratis for Infoteams medlemsbedrifter.
For deltagere fra bedrifter som ikke er medlem i foreningen er prisen: kr. 500,- pr.- person.