Webinar: Tips og triks – Høstens «hotteste» teknikktemaer

Magnus Tallqvist, kommer rett fra Inforum, inspirert og med helt nytt materiale i bagasjen.Du får en gjennomgang av alt du trenger å vite om M3- og API-håndtering, nå og i den fremtidige Cloud-verdenen. I tillegg tar vi en titt på det nye brukergrensesnittet som etter hvert vil erstatte den gamle strukturen med Liste- og Detaljpaneler.

Til slutt vil vi oppsummere det beste og viktigste fra Inforum i New Orleans, M3 Cloud Edition og går gjennom hvordan vi kan lage en investeringskalkyle fra et teknisk ståsted.

BESKRIVELSE

 

M3 har i dag et så stort antall API-er og ulike teknikker at det kan virke forvirrende å finne riktig teknikk og løsningsalternativ for din virksomhet. Vi vil derfor rydde i begrepene blant alle varianter og løsninger for å veilede deg best mulig. Så går vi litt dypere inn i, og får en demo av, det nye M3-grensesnittet som faktisk kan betraktes som en revolusjon! Blant annet kan du, uten år bruke Mashups eller lignende, lage ditt eget skjermbilde og velge felt etter eget ønske. Til slutt presenterer vi en ny metode for å produsere lønnsomhetsberegninger av den tekniske delen av løsningen. Dette fungerer godt til f.eks. investeringskalkyler og business case.

 

Dato: Onsdag 13. november 2019

Tid: 13:00 – 14:00

Foredragsholder: Magnus Tallqvist, Master Principal Architect, Infor

Sted: Webinar. Du får invitasjon/link når du melder deg på.

Pris: Gratis

Om Info-team

Info-team er den norske brukerforeningen for brukere av Infors produkter med fokus på M3. Foreningen har eksistert i Norge siden 1986, og har som mål å være bindeledd mellom brukerne og Infor og Infors partnere.

Siste Nyheter M3

Webinar: Skreddersydde applikasjoner for Infor M3
04/01/2024By
Same same but different
24/05/2023By
Brunvoll mot Cloud Ready
14/04/2023By

Siste Nyheter LN

Mustad snuser på skyen
24/11/2023By
Brunvoll mot Cloud Ready
14/04/2023By
Infoteam familien blir større
19/12/2019By