Digital temadag: Den store teknikkdagen, 2024

Webinar

Den Store Teknikkdagen 2024

Vi gjentar en success fra 2023 og inviterer alle med interesse for Infor M3 og teknologi i skyen til en digital temadag. Vi tilbyr 5 foredrag, 3 før lunsj og 2(3) etter. Du kan velge om du vil delta på alle, eller bare noen av dem. Uansett, kan vi love virkelig spennende innhold fylt med live-demoer og muligheter til å stille spørsmål direkte til eksperter fra Infor Development.

Dato: 25. januar 2024

Tid: 09:00 – 16:00

AGENDA

09.00 – 09.45: Tekniske nyheter i Infor M3

Vi innleder med med en kort oppsummering av de viktigste tingene som skjedde rundt M3CE i løpet av 2023 og en overordnet visjon for fremtiden. Noen erfaringer fra årets Cloud-prosjekt som gjorde M3CE enda bedre, samt overordnede produkter om hva vi skal fokusere på i fremtiden. I denne økten får du det store bildet og så dykker vi ned i detaljene i de kommende øktene.

 

Torbjörn Karlsson, Vice President – Infor Development
Magnus Tallqvist, Industry & Solution Strategy Director, Infor Development

 

10.00 – 10.45: M3 Foundation, Cloud Storage og M3CE Administration
Håkan tar oss med på reisen rundt M3 Admin og Foundation hvor det er mange gode verktøy som gjør arbeidet litt lettere. Blant nyhetene har vi den nye Cloud Storage-funksjonen som gjør at vi skaper et enda mindre fotavtrykk i den gamle On Prem-verdenen. Kanskje på tide å skrote CFT On Prem?

Håkan Lundh, Senior Principal Business Analyst – Infor Development

 

11.00 – 11.45: Integrasjon i Cloud
Så var det tid for Henrik Johansson, som har hovedansvaret for M3s ulike integrasjonskomponenter og Infors tjenestetilbud rundt dem. Henrik vil trekke frem de viktigste nyhetene i integreringsfaget samt noen tips for fremtiden og erfaringer som helst bør unngås. Ved å holde deg oppdatert kan du enkelt forbedre og utvikle dine integrasjoner og digitale fotavtrykk.

Henrik Johansson, Sr. Direktør, Software Development, Infor Development

 

13.00 – 13.45: Configuration Management
Nå blir det enklere å kopiere komplette konfigurasjoner inkludert både M3- og Infor OS-teknologi. Ikke sjelden består en løsning av en kombinasjon av ulike komponenter. Rikard vil vise hvor mye enklere det er i dag å pakke disse og gjøre eksport og import mellom ulike skyleietakere.
Rickard Eklind, Architect, Sr. Principal, Infor Development

 

14.00 – 14.45: Infor OS inkl. Developer Portal, Market Place, RPA og BaaS
Joakim viser de hjelpemiddler som er tilgjengelige for alle som vil jobbe med Infor sine ulike verktøy og kanskje t.o.m. utnytte de store fordelene i Cloud  med Serverless computing Micro Services. Når du har tatt det første steget inn i Cloud-verdenen, finnes det svært gode komponenter du kan dra nytte av og som fører til et helt nytt nivå av digitalisering og automatisering.
Joakim Mattsson, Sr. Technical Architect, Infor Development

 

15.00 – 15.45: Streaming – Batch loading Data Lake – Metagraph

Til dette foredraget eksisterer det ikke noen innspilling som kan brukes. Kun presentasjonsmateriale.

An overview of how M3 and Data Fabric come together to deliver a centralized big data platform in the cloud with operational data reporting capabilities from the new features for streaming and pipelines into destination databases. Find out how different M3 solutions feed data into Data Lake using the new direct batch ingestion method. Discover how to leverage your existing investments in BI and Analytics.
v/Per Melander, Principal Architect, Infor Development

 

Alt dette skjer sammen med eksperter fra Infors utviklingsavdeling. Målet er at du etter dette seminaret skal ha et helhetsbilde av Infors tekniske visjon med M3 Cloud Edition og Infor OS.

Om Info-team

Info-team er den norske brukerforeningen for brukere av Infors produkter med fokus på M3. Foreningen har eksistert i Norge siden 1986, og har som mål å være bindeledd mellom brukerne og Infor og Infors partnere.

Siste Nyheter M3

Tett på ekspertisen på årets Infoteamdager
13/05/2024By
Inspirerende påfyl
13/05/2024By
INFOTEAM tilbyr – Grunnleggende M3 opplæring
29/02/2024By

Siste Nyheter LN

Tett på ekspertisen på årets Infoteamdager
13/05/2024By
Inspirerende påfyl
13/05/2024By
Mustad snuser på skyen
24/11/2023By