23. og 24. april gikk Infoteamdagene 2024 av stabelen på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport.
Overordnet tema for årets konferanse var «Veien videre», og inkluderte foredrag om alt fra kunstig intelligens, bærekraft, Workflows og Hompages til core M3/LN og Infor OS.

  Infoteams leder Ståle Solheim ønsket en fullstappet sal velkommen til to dager fylt med spennende foredrag, nettverksbygging og hyggelig samvær.
– Det er gledelig at 170 Infor-kunder fra 44 bedrifter er til stede på konferansen – litt flere enn i fjor. I tillegg er 85 representanter fra 19 leverandørbedrifter på plass. Vi har jobbet bevisst med å få til en god balanse mellom kunder og leverandører, og det har vi klart sa han.

Blant nye deltakere på konferansen var både Eurosko Norge, Hennig-Olsen Is, Joh. Johannson Kaffe og Pixii.
– Velkommen til dem og til våre gullmedlemmer som har bidratt litt mer enn andre både finansielt, men også på programsiden, sa Solheim til applaus fra salen.

Spesialisthjørnet ble videreført fra tidligere år, hvor konferansens påmeldte enten kunne bestille tid på forhånd, eller stikke innom en av standene i pausene for mer informasjon om: AI og maskinlæring, Integrations & extensions. Workflow og Homepages, Core M3 eller LN.

– I fjor hadde vi for første gang et eget LN-spor på konferansen, og også der har vi flere nye medlemmer i år, sa Solheim.

I 2023 hadde Infoteam nesten 1100 deltakere på ulike arrangementer.
– Infoteamdagene er vårt største arrangement, men vi har også flere workshoper og webinarer gjennom året. Grunnen til at vi er samlet her er for å lære av hverandre, oppleve nye ting og få erfaring og kunnskap vi ikke ville fått ellers, sa Solheim.

Presentasjonene fra årets konferanse begynner å komme inn. Bruk knappen nedenfor og følg med. Listen oppdateres fortløpende.

Om Info-team

Info-team er den norske brukerforeningen for brukere av Infors produkter med fokus på M3. Foreningen har eksistert i Norge siden 1986, og har som mål å være bindeledd mellom brukerne og Infor og Infors partnere.

Siste Nyheter M3

Tett på ekspertisen på årets Infoteamdager
13/05/2024By
INFOTEAM tilbyr – Grunnleggende M3 opplæring
29/02/2024By
Grunnleggende M3 opplæring 2024
29/02/2024By

Siste Nyheter LN

Tett på ekspertisen på årets Infoteamdager
13/05/2024By
Mustad snuser på skyen
24/11/2023By
Brunvoll mot Cloud Ready
14/04/2023By