Superfornøyd med ny App i M3

På Infoteamdagene i september 2023 fikk vi høre om Mowi, verdens største produsent av atlanterhavslaks, og bli med på å selge laks.
Det ble en underholdene seanse der Kjersti Vinnes demonstrerte hvordan det foregår når laks selges på spotmarkedet, en krevende øvelse ikke minst fordi prisene endrer seg hele tiden, og inntil nylig var de avhengige av både Teams og e-post til kommunikasjon, i tillegg til Sharepoint for å gjøre uttrekk av data fra M3 og gi input til Excel.  Kunne det gjøres enklere mon tro, med et nytt salgsverktøy?

Ja, og det var da Agnes Lindell fra Elvenite kom på banen, og vi fikk en forståelse av hva gode applikasjoner i M3 kan bety. Elvenite jobber med næringsmiddelindustrien, og lover kundene sine smartere løsninger.

Det kan Mowi underskrive på. Applikasjonen er bygd inn i M3, og blir kontinuerlig oppdatert. Lakseprodusenten endte, ifølge Kjersti Vinnes, opp med:

  • Oversikt over alle kunder med viktig informasjon
  • Enkel søkefunksjon for item og leveringsadresser
  • Intuitiv og effektiv flyt for ordreregistrering
  • Fleksibel priskalkulering
  • Minimert risiko for ordre med feil data og priser
  • Effektiv kommunikasjon av gjennomførte salg til resten av teamet

Fra oppstart av prosjektet til de kunne ta i bruk løsningen, gikk det et halvt år. Vinnes er svært fornøyd, men noen forbedringer fortsetter de å gjøre der de ser behov for det.

Om Info-team

Info-team er den norske brukerforeningen for brukere av Infors produkter med fokus på M3. Foreningen har eksistert i Norge siden 1986, og har som mål å være bindeledd mellom brukerne og Infor og Infors partnere.

Siste Nyheter M3

Tett på ekspertisen på årets Infoteamdager
13/05/2024By
Inspirerende påfyl
13/05/2024By
INFOTEAM tilbyr – Grunnleggende M3 opplæring
29/02/2024By

Siste Nyheter LN

Tett på ekspertisen på årets Infoteamdager
13/05/2024By
Inspirerende påfyl
13/05/2024By
Mustad snuser på skyen
24/11/2023By